Englannissa terveelliset snäksit putoavat kerran viikossa postiluukusta – koskas saatais meille?

Koska englantilaisella yliopistokampuksella ruuanlaittomahdollisuudet olivat aika rajatut, otin mielelläni kokeiluun paikallisen villityksen ja tilasin itsellenikin jokaviikkoisen Graze-boxin. Brittiläinen yritys toimittaa kerran viikossa (tai haluttaessa useamminkin) postiluukusta sujahtavassa pahvilaatikossa neljä pientä välipalaksi tarkoitettua naposteltavaa. Hinta on hyvinkin kohtuullinen, £3,79/boxi (~4,80 €).

Ideana on, että jokainen tilaaja arvostelee ensin sivustolla tarjolla olevat snäksit (toistasataa vaihtoehtoa) ja arvioi, mitkä ovat toivelistalla ykkösenä, mitä voisi ainakin kokeilla, ja mitä ei halua vastaanottaa. Boxissa tulevat snäksit mukailevat sitten näitä toiveita, ja niistä annetaan palautetta sivustolle myös jälkikäteen. Näin tuotteet osuvat tilaajan makuun yhä paremmin.

Tuotevalikoima sisältää paljon erilaisia siemeniä, pähkinöitä ja kuivahedelmiä sekä niiden sekoituksia, oliiveja, “flapjackeja” (eri tavoin maustettuja kaurapatukoita), tuoreita pieniä leipiä ja erilaisia dipattavia crackereita kastikkeineen. Tuotteiden laatu oli erittäin hyvä, ja boxia odotti aina innolla. Tämähän olisi loistava idea pitkien välimatkojen Suomessakin, jossa esimerkiksi luomuruokakauppoja ei vielä löydy ihan joka kulmalta!

Itse ainakin tilaisin mielelläni täälläkin esimerkiksi Piña Colada-hedelmiä, täydellistä siemen-marja-tummasuklaasekoitusta, chili-lime-pistaaseja tai kuivattuja omenaviipaleita toffeekastikkeeseen dipattavaksi. Mmmm…

Mimosa
2 kommenttia
 

2 kommenttia postauksessa Englannissa terveelliset snäksit putoavat kerran viikossa postiluukusta – koskas saatais meille?

  1. Portobello says:

    Kannatetaan!!!

  2. annemi says:

    Voi miten loistava idea, olisipa Suomessakin moisia bokseja :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.